برای تشخیص جنسیت فلفل دلمه ای، اونا رو وارونه کنین، فلفلائی که چهار تا برجستگی زیرشون دارن، ماده و اونایی که سه تا برجستگی زیرشون دارن نر هستن. فلفلهای ماده پر از دانه، اما شیرین و برای مصرف خوراکی به صورت خام مناسبترن و فلفلهای نر برای آشپزی مناسبن!!! فلفلهای ماده پس از پخته شدن کمی تلخ میشوند.
[+] نوشته
شده توسط مترجم در یک شنبه 19 آبان 1392برچسب:,
در ساعت1:50 AM | |
صفحه قبل 1 صفحه بعد
درباره وبلاگ
به وبلاگ خودتان خوش آمدید، اکثر مطالب این وبلاگ، توسط اینجانب از سایت های خارجی ترجمه شده است. کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.